0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Nelis Leeman

Biografie Nelis Leeman

Het verhaal van Nelis Leeman begint met een simpele vraag: “Wie denk jij wel dat ik ben?” Tijdens zijn 10-jarig jubileum wilde hij zijn vrienden, familie en fans verrassen met zijn allereerste solo single.

Boek de beste carnavalsacts

Wat volgde, was niets minder dan een regelrechte hit. ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)’ bleek een schot in de roos, en de populariteit ervan verspreidde zich als een olievlek over Nederland. Het was onmogelijk om een kroeg binnen te stappen zonder Nelis te horen, en het nummer is inmiddels bijna 10 MILJOEN keer gestreamd en bekroond met een GOUDEN AWARD!

Hitkanon boeken bij BuroLivemuziek.nl

Na het succes van ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ bracht Nelis een reeks andere hits uit, waaronder ‘Bailar, Bailar’, ‘Kleine Vogel’, ‘Jij Was m’n Beste Vriend’, ‘Leugenaar’, en ‘Kleine Vogel’, waarbij hij samenwerkte met Ferry de Lits. Maar Nelis staat nooit stil, en hij vond het weer tijd voor iets nieuws. Dit keer sloeg hij de handen ineen met Jeffrey Heesen en producer Waylon van der Heijden om een swingende meezinger te creëren met de titel ‘We Dansen In ’t Rond’.

Boek Nelis Leeman voor een onvergetelijk feest

Wil je ook de magie van Nelis Leeman live ervaren? Boek hem dan nu voor een onvergetelijk feest! Nelis is een artiest die keer op keer bewijst dat hij het publiek weet te raken en Nederland laat meezingen en dansen op zijn aanstekelijke muziek. Volg hem op zijn sociale mediakanalen en blijf op de hoogte van zijn laatste nieuws en releases.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nelis Leeman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie