0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Biografie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Jurgen Jonkers is een artiest die een perfecte gelijkenis heeft van Frans Bauer. Daarnaast klinkt hij ook nog zo. Alleen de prijs is een stuk minder gelijkend.
De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, Jurgen Jonkers, heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden.

Dé Frans Bauer imitator

Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans in beweging’. Én in de war: is hij het echt of niet? De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Look a like Frans Bauer boeken of inhuren

Heb je even voor mij?,  ’n ons geluk, Als sterren aan de hemel staan, Hart van chocolade, maar ook Bubbelbad en vele andere hits van Frans.

Zoek je een andere Frans Bauer imitator?
Appie zingt Frans Bauer

Of zoek je de echte Frans Bauer?
Frans Bauer

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties