0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BB Bootleg

Biografie BB Bootleg 

De dames achter BB Bootleg zijn Rosy, Marcy en Debsy en zij steken oude liedjes van de jaren 40 tot de jaren 80 in een nieuw jasje.
Zo zingen zij “In the mood” bijvoorbeeld met dance beats en wordt “Sweet Dreams” van Eurythmics in een nieuw jasje gestoken.

Muziek uit de jaren 40, 50, 60, 70 en 80

Door een brug te slaan tussen de oude tunes, meerstemmige zang en hedendaagse beats worden deze stoere meiden ook wel de ‘Andrews Sisters met ballen’ genoemd. Een veelzijdig en verrassende act dus!.

Zanggroep boeken tegen scherpe prijs

BB Bootleg brengt de Swing van toen met de Beats van nu! Een knallende “Vintage Music” act die je niet snel zult vergeten! De dames van BB Bootleg treden voor u op met de swingende “Doo-wab-doo-wab” van toen samen gesmolten met ritmes en keiharde beats van nu.

Fantastische muziekale act

Door de ruime keuze in styling, variërend van ‘Army Style’ tot ‘Chique Cocktail’, zijn deze stoere meiden zeer veelzijdig in te zetten op thema feesten. Denk daarbij aan een jaren 20/30/40/50 feest, great gatsby event of army party.

Multi inzetbaar

BB Bootleg is daarmee een stoere act met veel mogelijkheden en een veelzijdige uitstraling. Daardoor is de zanggroep geschikt voor uiteenlopende enementen, festivals, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften.

BB Bootleg mobiel in te zetten

BB Bootleg Mobile  komt goed al jaren tot zijn recht als podium act maar daarnaast is er vanaf nu ook een verrassende mobiele act beschikbaar.
De BB Girls spelen dan diverse korte sets waarbij zijn mobiel met een compacte accu geluidsinstallatie kunnen verplaatsen tussen het publiek.

BB Bootleg is ook in kerstsetting te boeken. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BB Bootleg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties