0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ceremonie zanger Edwin Monteyn

Biografie Huwelijksceremonie zanger Edwin Monteyn

Huwelijksceremonie zanger Edwin Monteyn levert maatwerk voor de muzikale invulling van jullie huwelijksceremonie. Als zanger heeft hij veel ervaring met het verzorgen van muziek tijdens huwelijksceremonies.

Begeleiding

Huwelijksceremonie zanger Edwin zal worden begeleid door een pianist. Je bent niet gebonden aan een vaste repertoirelijst, over het algemeen kunnen alle nummers worden gespeeld. Live begeleiding is een absolute meerwaarde.

Receptie/borrel/diner programma

Edwin zorgt voor prachtige (achtergrond)muziek tijdens de receptie, borrel of diner. Mooie ballads en luisterliedjes, voornamelijk Engelstalig, zorgen voor een prettige sfeer.

Uitvaartbegeleiding

Edwin is ook gespecialiseerd in het verzorgen van muzikale begeleiding van uitvaartceremonies. Hij doet dat op zeer ingetogen en integere wijze.

Huwelijksceremonie zanger Edwin Monteyn boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Een huwelijksceremonie is maatwerk. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de uitgebreide optie en mogelijkheden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ceremonie zanger Edwin Monteyn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties