0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Celesta

Biografie Celesta

IN MEMORIAM
Op 19/5/2019 is Hennieta Verkaik Strating overleden. Rene van Burolivemuziek heeft Hennieta leren kennen als een lieve persoonlijkheid met een hart van goud. Wij betreuren zeer haar overlijden en wensen haar zoon Robert en familie veel sterkte toe. In liefdevolle herinnering aan een mooi mens en een fantastische zangeres.

 

Celesta is de artiestennaam van Hennieta Strating en sinds 2011 weduwe van Robert Strating, componist van vele bekende tv tunes als Medisch Centrum West, Ter Land Ter Zee en in de Lucht en de serie Blauw Blauw. Robert overleed aan longkanker.

allround zangeres

Celesta is een fantastische zangeres met een dito uitstraling en stemgeluid. Zij studeerde af aan de Academie voor lichte muziek in Hilversum en muziek is als een rode draad in haar leven.

Academie voor lichte muziek

Muziek is haar passie en haar muzikale biografie gaat dan ook van musicals naar rockbands. Ze speelde o.a. samen met Liza Borey en Marga Scheide (Luv’) in de musical Rockstar.

Musicals

Maar Celesta deed en doet ook regelmatig backing vocals voor bv Lee Towers en schittert op het podium naast grootheden als Gerard Joling, René Froger en Guus Meeuwis.

zangeres voor scherpe prijs boeken

Ook tourde Celesta geruime tijd door Europa waar zij o.a. in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Denemarken, Griekenland en Spanje zeer succesvol was.

Efteling en Dinnershows

Celesta is met grote regelmaat te bewonderen geweest in succesvolle exclusieve Dinnershows en na 4 jaar geschitterd te hebben in haar glansrol Elf Nachtegaal in het themafeest “Droomvlucht” in de Efteling besloot zijdat het tijd werd zich meer te gaan richten op haar solocarriere’.

Baja Beachclub

Haar nummer LOVE COLADA werd een hit en scoorde een top 50 notering en het swingende en meeslepende EVERBODY PARTY op de verzamel CD Baja Beachclub7 was de opvolger van dit succes en is in maar liefst 10 landen uitgebracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Celesta boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie