0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Celesta

Biografie Celesta

IN MEMORIAM
Op 19/5/2019 is Hennieta Verkaik Strating overleden. Rene van Burolivemuziek heeft Hennieta leren kennen als een lieve persoonlijkheid met een hart van goud. Wij betreuren zeer haar overlijden en wensen haar zoon Robert en familie veel sterkte toe. In liefdevolle herinnering aan een mooi mens en een fantastische zangeres.

 

Celesta is de artiestennaam van Hennieta Strating en sinds 2011 weduwe van Robert Strating, componist van vele bekende tv tunes als Medisch Centrum West, Ter Land Ter Zee en in de Lucht en de serie Blauw Blauw. Robert overleed aan longkanker.

allround zangeres

Celesta is een fantastische zangeres met een dito uitstraling en stemgeluid. Zij studeerde af aan de Academie voor lichte muziek in Hilversum en muziek is als een rode draad in haar leven.

Academie voor lichte muziek

Muziek is haar passie en haar muzikale biografie gaat dan ook van musicals naar rockbands. Ze speelde o.a. samen met Liza Borey en Marga Scheide (Luv’) in de musical Rockstar.

Musicals

Maar Celesta deed en doet ook regelmatig backing vocals voor bv Lee Towers en schittert op het podium naast grootheden als Gerard Joling, René Froger en Guus Meeuwis.

zangeres voor scherpe prijs boeken

Ook tourde Celesta geruime tijd door Europa waar zij o.a. in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Denemarken, Griekenland en Spanje zeer succesvol was.

Efteling en Dinnershows

Celesta is met grote regelmaat te bewonderen geweest in succesvolle exclusieve Dinnershows en na 4 jaar geschitterd te hebben in haar glansrol Elf Nachtegaal in het themafeest “Droomvlucht” in de Efteling besloot zijdat het tijd werd zich meer te gaan richten op haar solocarriere’.

Baja Beachclub

Haar nummer LOVE COLADA werd een hit en scoorde een top 50 notering en het swingende en meeslepende EVERBODY PARTY op de verzamel CD Baja Beachclub7 was de opvolger van dit succes en is in maar liefst 10 landen uitgebracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Celesta boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties