0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
MAIS akoestisch duo / trio

Biografie MAIS akoestisch duo / trio

MAIS is een akoestisch duo of trio (u mag het zeggen) dat (h)eerlijke akoestische muziek met zang, gitaar, contrabas en percussie maakt. Een coverband om op te dansen maar dan akoestisch.

Duo of trio boeken voor scherp gage

Duo MAIS is een professioneel akoestisch duo van twee goede muzikanten in de stijl ‘akoestische muziek’. Altijd gekleed in een vintage uitstraling met schoenen van Mascolori.

Akoestische band boeken of inhuren

Als duo spelen ze voor drie, een vol ritmisch warm geluid. Als live achtergrondmuziek voor een receptie of ceremonie maar ook als je af en toe wilt dansen. Zonder dat het overheersend aanwezig is.

multi inzetbaar en professioneel

Het trio is ontstaan doordat het publiek soms meer op MAIS wil dansen of meer ‘een band’ wil. Het is een aangename samenstelling om Radiohead, The Doors, Avicii, Ed Sheeran, The Scene te horen op zang/gitaar, contrabas en de cajon (spreek uit als: cagon).

Coverband online boeken

Welke formatie u ook boekt; Duo of trio MAIS is altijd professioneel en verzorgt ieder optreden tot in de puntjes. Al ruim 15 jaar. Verder verzorgen ze professioneel licht & geluid, altijd goed gekleed en natuurlijk een perfect optreden in dienst van uw wensen en het publiek.

Dit duo of trio is ook te boeken in het genre jazz. Door de samenwerking met de allerbeste muzikanten is ieder gewenst genre krijg je altijd de perfecte match met jouw favoriete band/setting.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je MAIS akoestisch duo / trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties