0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
MAIS akoestisch duo / trio

Biografie MAIS akoestisch duo / trio

MAIS is een akoestisch duo of trio (u mag het zeggen) dat (h)eerlijke akoestische muziek met zang, gitaar, contrabas en percussie maakt. Een coverband om op te dansen maar dan akoestisch.

Duo of trio boeken voor scherp gage

Duo MAIS is een professioneel akoestisch duo van twee goede muzikanten in de stijl ‘akoestische muziek’. Altijd gekleed in een vintage uitstraling met schoenen van Mascolori.

Akoestische band boeken of inhuren

Als duo spelen ze voor drie, een vol ritmisch warm geluid. Als live achtergrondmuziek voor een receptie of ceremonie maar ook als je af en toe wilt dansen. Zonder dat het overheersend aanwezig is.

multi inzetbaar en professioneel

Het trio is ontstaan doordat het publiek soms meer op MAIS wil dansen of meer ‘een band’ wil. Het is een aangename samenstelling om Radiohead, The Doors, Avicii, Ed Sheeran, The Scene te horen op zang/gitaar, contrabas en de cajon (spreek uit als: cagon).

Coverband online boeken

Welke formatie u ook boekt; Duo of trio MAIS is altijd professioneel en verzorgt ieder optreden tot in de puntjes. Al ruim 15 jaar. Verder verzorgen ze professioneel licht & geluid, altijd goed gekleed en natuurlijk een perfect optreden in dienst van uw wensen en het publiek.

Dit duo of trio is ook te boeken in het genre jazz. Door de samenwerking met de allerbeste muzikanten is ieder gewenst genre krijg je altijd de perfecte match met jouw favoriete band/setting.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je MAIS akoestisch duo / trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie