0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Happy 4 Tune

Biografie Happy 4 Tune

Happy 4 Tune bestaat uit bekende zangeressen die allen het gezicht waren van populaire 90’s acts, als DJ Paul Elstak, Critical Mass, T-Spoon en 4Tune Fairytales, welke stuk voor stuk dikke hits scoorden in het genre Happy Hardcore.

Sound of the 90’s

4 personen staat centraal in deze ‘memory lane to the 90’s show’, te weten; 3 zangeressen en een energieke rapper.
Zij presenteren een schat aan happy songs onder het motto; bringing joy and happiness on stage!

Live act

Laat je mee terugnemen in de tijd, met onvergetelijke hits als; Rainbow in the Sky, The Promised Land, My Little Fantasy, Burning Love, Next Generation en natuurlijk..

Keep on Smiling!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Happy 4 Tune boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties