0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Caught in the Act

Biografie Caught in the Act

Caught in the Act is een Nederlandse boyband die 2015 weer bij elkaar is, na 17 jaar eindelijk weer op het podium! De band werd opgezet door producer Cees van Leeuwen. Via audities werden de Nederlandse Eloy de Jong en Bastiaan Ragas, en de Engelse Benjamin Boyce en Lee Baxter uitgekozen om in deze nieuwe band te spelen.

Gonna make u mine

Hun allereerste hit dateert uit 1993: ‘Gonna make u mine’. De groep werd vooral populair in Duitsland na een optreden in de duitse Goede tijden Slechte tijden, in Nederland sloeg de groep niet zo aan, andere landen waar de band als populair werd beschouwd zijn o.a. Australië, Scandinavië, en Japan.

Uit elkaar in 1998

De band ging in augustus 1998 uit elkaar, ze maakten in de periode van 1992 tot 1998 in totaal vier albums, vijftien hits, en verkochten meer dan 15 miljoen cd’s en singles waarvan verschillende bekroond met goud en platina.

Solocarrière

Na de break up van de band zijn verschillende bandleden een solocarrière begonnen, waarvan alleen die van Bastiaan succesvol verlopen is: hij was in verschillende Nederlandse musicals te zien en is succesvol met Nederlandstalige nummers.
In december 2015 werd bekend dat de groep weer bij elkaar is. Ditmaal als trio zonder Benjamin Boyce.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caught in the Act boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie