0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Caught in the Act

Biografie Caught in the Act

Caught in the Act is een Nederlandse boyband die 2015 weer bij elkaar is, na 17 jaar eindelijk weer op het podium! De band werd opgezet door producer Cees van Leeuwen. Via audities werden de Nederlandse Eloy de Jong en Bastiaan Ragas, en de Engelse Benjamin Boyce en Lee Baxter uitgekozen om in deze nieuwe band te spelen.

Gonna make u mine

Hun allereerste hit dateert uit 1993: ‘Gonna make u mine’. De groep werd vooral populair in Duitsland na een optreden in de duitse Goede tijden Slechte tijden, in Nederland sloeg de groep niet zo aan, andere landen waar de band als populair werd beschouwd zijn o.a. Australië, Scandinavië, en Japan.

Uit elkaar in 1998

De band ging in augustus 1998 uit elkaar, ze maakten in de periode van 1992 tot 1998 in totaal vier albums, vijftien hits, en verkochten meer dan 15 miljoen cd’s en singles waarvan verschillende bekroond met goud en platina.

Solocarrière

Na de break up van de band zijn verschillende bandleden een solocarrière begonnen, waarvan alleen die van Bastiaan succesvol verlopen is: hij was in verschillende Nederlandse musicals te zien en is succesvol met Nederlandstalige nummers.
In december 2015 werd bekend dat de groep weer bij elkaar is. Ditmaal als trio zonder Benjamin Boyce.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caught in the Act boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties