0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Sherry’s

Biografie The Sherry’s

The Sherry’s spelen alle nummers die je graag wilt horen. Van Proud Mary tot de Stones en van Janis Joplin tot the Beatles! Combineer dat met een grote dosis humor van onze grand diva Sher en je avond is helemaal compleet!

akoestisch trio boeken of inhuren

Een (semi)akoestisch trio met de pit van een complete band en de humor van de grootste grappenmaker. Sher schikt zich in iedere rol maar zorgt er op de eerste plaats in dat er gezelligheid is en blijft.

The Sherry’s boeken voor scherpste gage

Diva Sher en haar gevolg zijn zeer geschikt voor een heerlijke zaterdagavond livemuziek in het plaatselijke café. Maar past zich net zo goed aan op een groot podium op een festival of zelfs een bruiloft. 

Ruim 300 kneiters van hits op voorraad die allemaal mee te zingen zijn. Interactief en lekker swingend.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Sherry’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties