0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nubian Queens

Biografie Nubian Queens

Nubian Queens is een sensationele vocal groep met de kleurende stemmen van 3 powerladies te weten Linda Estelle, Miss Majorie en Nathalie Makoma.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

De dames vieren hun muzikale diversiteit met krachtige popsongs zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent…

Coverbands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

De dames worden stuk voor stuk betiteld als ‘buhnebeesten’ en zetten in deze poweract uw feestavond of evenement letterlijk op z’n kop!
Linda Estelle ken je als de zangeres uit T-Spoon en heeft wereldhits als “Sex on the Beach” en ‘Smiling” op haar naam staan.

artiesten boek je voordelig en simpel online

Miss Marjorie komt uit een uitermate muzikale familie waarbij familieleden als Ruth Jacott en Eric Jacott (timeless) haar grote voorbeeld en inspiratie waren. Marjorie maakte haar succesvolle entree met B-Yentl.

Nubian Queens boek je voor scherpste gage

Nathalie Makoma is een fantastische soul/funk zangeres en na haar succesvolle deelname aan Idols volgde een tour door Nederland waarbij ze in 4 maanden tijd 150 vurige shows deed.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nubian Queens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties