0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mellow Swing Jazztrio

Biografie Mellow Swing Jazztrio

Dit trio speelt prettig in het gehoor liggende jazzmuziek van uptempo swing en bossa nova’s tot lazy ‘romantic’ ballads.

Jazz trio boeken of inhuren

De unieke klankmix van gitaar en saxofoon, ondersteund door een vloeiende ‘baseline’, zorgt voor een prachtig open geluid waardoor de melodie en improvisatie goed tot hun recht komen en het prettig is om naar te luisteren.

Repertoire

Het Mellow Swing Jazztrio past uitstekend in een ambiance van gezelligheid en verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek op recepties van bruiloften en jubilarissen of als muzikaal intermezzo bij tuin/terras party, Calibri, bedrijfsevenementen en verjaardagsfeesten.

Mellow Swing Jazztrio boeken

Het repertoire omvat jazzstandards, bossa-nova’s en ballads, maar ook beroemde ‘pop’ songs die door het trio op geheel eigen wijze met een ‘jazzy’ sound worden uitgevoerd.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mellow Swing Jazztrio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties