0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gospel Queens

Biografie Gospel Queens

Een zingende en swingende zangact van wereldformaat. Gospel Queens is zo eentje. Dit trio zingt gospel classics en soulful liederen. Zodra dit trio begint te zingen is stilstaan geen optie meer.

Gospelkoor boeken of inhuren

Op het brede repertoire staan naast eigen sons ook de wereldberoemde hits zoals “Oh Happy Day”, Go Like Elijah”, “I Will Follow Him” en “When loves takes Over”.

Boek een band of artiest simpel online

Tomeloze energie, kostelijke humor en waanzinnige zangkwaliteiten zorgen voor de WOW factor. Inzetbaar op swingende bedrijfsevents, personeelsfeest, huwelijksfeest, verjaardag, receptie en uiteraard een kerkdienst.

Gospel boeken

Hier maken de Gospel Queens dan ook een waanzinnige happening van. Persoonlijke noten verwerken zij met souplesse in het optreden. Dus helemaal op maat voor jouw feest of evenement te maken.

Gospel Queens boeken voor scherpste gage

Onvergetelijk optreden met dit swingende trio. Of wil je een hele groep. Ook geen probleem. Burolivemuziek verzorgt graag een mooi optreden op maat.
Kan onder de naam Gospel Queens & Friends eventueel worden uitgebreid tot zes vocalisten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gospel Queens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties