0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Harry Slinger

Biografie Harry Slinger

Harry Slinger is een Nederlandse zanger en acteur die voornamelijk bekend geworden is als de zanger van de Nederlandstalige groep Drukwerk. (Amsterdam, 10 augustus 1949) is een Nederlandse zanger en acteur.

Harry Slinger werd geboren in Amsterdam en was als kind al fan van Johnny Jordaan en Willy Alberti en wilde net als hen zanger worden.
Als kind trad hij regelmatig op in gelegenheidsproducties en speelde in diverse gelegenheidsgroepjes en meestal als drummer.

Bekend van drukwerk

Vanaf 1976 kreeg de groep een vaste vorm en werd de naam veranderd in Drukwerk. Ondertussen was Slinger aan de slag gegaan als jongerenwerker in Amsterdam-Noord en voor de jongeren uit het buurthuis schreef hij het protestlied Ik verveel me zo (in Amsterdam-Noord). Het nummer werd regelmatig gedraaid op Hilversum 3, waardoor Drukwerk landelijke bekendheid kreeg.

Zanger boeken

In 1979 mocht de band een demo opnemen en door het grote succes hiervan werd er direct een lp van uitgebracht.
In 1980 scoorde de band een grote hit met het nummer Je loog tegen mij. Slinger werd een graag geziene gast op de Nederlandse radio en televisie waarbij zijn rode petje zijn handelsmerk werd. In 1982 besloot Harry zich volledig op het zingen te richten.

Harry Slinger boeken voor scherpste gage

Naast dat Harry ook zanger is, is hij ook werkzaam als acteur.
In 2005 en 2006 speelde hij de rol van Opa Tovenaar in de musical TiTa Tovenaar in de Efteling.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Harry Slinger boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie