0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Corona

Biografie Corona

Het gezicht van Corona was de Braziliaanse zangeres Olga Maria De Souza.
Naast Souza was Francesco Bontempi het enige andere vaste bandlid, maar gedurende de jaren hebben vele schrijvers en producers hun bijdrage geleverd aan Corona.

Hitsingle The Rhythm of the Night

In december 1993 bracht Corona hun debuutsingle The Rhythm of the Night uit dat 13 weken achtereen op de eerste plaats van de Italiaanse hitlijsten stond maar het duurde echter een aantal maanden voor het nummer in de rest van Europa werd uitgebracht.
Een remix van het nummer bereikte de 6e plaats van de Top 40 in mei 1994.

90’s hits op een 90’s party

In 1995 verscheen een album Rhythm of the night en in 1998 kwam een tweede album uit, Walking on music.
De bandnaam werd hierop veranderd naar Corona X.

Eind 2005 kwam Corona opnieuw in de Italiaanse hitlijsten terecht met het nummer Back in time en eind 2006 bracht De Souza een nieuw nummer uit onder de naam Corona getiteld I’ll be your lady.

In 2007 coverde de Zweedse dance groep Sunblock het nummer Baby baby met originele zangeres Sandy Chambers, die hiervoor eindelijk de credits kreeg, die ze nooit ontving op Corona’s album Rhythm of the night.

Voor een 90’s party kijk je ook eens naar de volgende namen; Alice DJ , Party Animals , Twenty 4 Seven of T Spoon

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Corona boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties