0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tonny Sjordaan

Biografie Tonny Sjordaan

Tonny Sjordaan gaat op een joviale manier om met zijn publiek en zingt speciaal voor hun een mix van Nederlandse, Vlaamse en Duitse liedjes.

Gezelligheid van weleer

Het zijn de liedjes van weleer, muziek voor de ‘jeugd van toen’, de ouderen van nu. Het publiek mag luisteren, meezingen en zelfs een dansje wagen. Doet u mee?

Herinnert u zich…

Tonny stemt zijn repertoire moeiteloos af op het aanwezige publiek en verovert met zijn mimiek, humor, joviale voorkomen en vocale capriolen in no time de harten van zijn publiek.

Seniorenshow

Nieuw is de Tonny Sjordaan Seniorenshow. Speciaal voor de… ehh senioren.

Een ander Typetje van Ton Wolter is Thorsten von Lippe Biesterveld

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tonny Sjordaan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties