0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Booming Pianos

Biografie Booming Pianos

Booming Pianos is op dit moment nog steeds één van de meest succesvolle pianoshows van Nederland. Na meer dan 1250 optredens is de rek er nog lang niet uit! Het is het bekende concept; “U vraagt en zij spelen”.

Piano show boeken of inhuren

De hoge kwaliteit, het interactieve karakter en de vaste “original” muzikantenbezetting blijft de grote kracht van deze populaire pianoshow. Geen verzoeknummer is te gek voor deze mannen en vrouwen.

boek een pianoshow simpel online

Deze pianoshow werkt met super gemotiveerde en enthousiaste muzikanten/pianisten die er voor 100% voor gaan. Ieder feest of evenement weer. De show maakt tevens gebruik van state of the art licht en geluid.

Booming Piano boeken voor scherpste gage

  • SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
  • BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
  • XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

De meest geboekte versie is de basic show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Booming Pianos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties