0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
POPGUNNN

Biografie POPGUNNN

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.

TOP live band boeken

In één doorlopende set van 90 minuten vliegen 60 Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

scherpste prijs allround coverbands

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest,studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat.

Band boeken of inhuren

Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90s act 2Unlimited was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerdere 90s Festivals in Scandinavië.

Coverband boeken

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.
Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

POPGUNNN boeken voor scherpste gage

Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

Popgunnn is
VOCALS – ASTRID KUNST     GUITAR – DOMINICK AMATSAHIP
VOCALS – ALEX SAMS             BASS & MOOG – PABLO PENTON
KEYS – YONO RAKSO              DRUMS – ERIK LAND

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je POPGUNNN boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties