0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Matchbox

Biografie Matchbox

Matchbox  biedt een palet aan muziekstijlen. Van rock ’n roll, disco, soul en country.
Deze compacte  professionele band speelt bij voorkeur hits vanaf de jaren ’60 –“70- “80 met uitstapjes naar Nederlandstalige nummers.

perfecte band voor kleine gelegenheden

Daarnaast verzorgen de heren ook geregeld optredens op Indonesische avonden. Want de Indorock poco poco beheerst Matchbox tot in de vingertoppen.

Vier doorgewinterde muzikanten met een brede muzikale interesse en een groot plezier in hun optredens.
Theo en Chris hebben o.a. gespeeld bij Peter Koelewijn & the Rockets en Stanley en Rolf hebben hun sporen verdient in de Indo scene.

4 enthousiaste muzikanten

Met deze perfecte match wil Matchbox slechts één ding: hun passie voor de muziek overbrengen op het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Matchbox boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties