0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Slamm

Biografie Slamm

Kan muziek je in één avond enthousiast maken? Dan moet u eens naar deze band luisteren. Coverband SLAMM kan je laten rocken en swingen tot je een ons weegt. de band bestaat uit 6 professionele artiesten die graag het publiek willen laten swingen en voor een geweldige avond willen zorgen.

Allround coverband boeken of inhuren

Wil je liever iets van de top 40 geen probleem daar draaien ze hun handen niet voor om, en ook de foute 80’s hits zijn bij deze toppers niet onbekend.
Elke keer weer vindt Slamm de manier om het publiek helemaal uit hun dak te laten gaan. ‘Publiek gek, band gek: dat wordt een avond om nooit te vergeten.’

Slamm boeken voor scherpste gage

Waarom zoekt men een live band? Omdat de muziek echt moet zijn, en de band moet knallen. Het publiek zal bij deze sfeervolle band tot aan het einde geboeid zijn. Met twee geweldige lead singers, een repertoire dat elke gelegenheid aankan en oneindig veel muzikale ervaring kan uw avond niet meer stuk.

Band boek je bij Burolivemuziek.nl

Deze allround coverband heeft Brabant als uitvalsbasis. Een hecht en professioneel team dat zeer breed inzetbaar is op bv een spetterende bruiloft, knallend tentfeest of een gezellig bedrijfsevent.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Slamm boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties