0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Nie Wies

Biografie Nie Wies

Deze band is gestopt. Vind hier meer boerenrock bands en feestbands.

De (boeren)rockband Nie Wies is de rocknroll sensatie uit het wilde Oosten. Rock N Roll uut Salland. De mannen weten van ieder feest een ware rock ’n roll feest te maken. De mannen knapn der flink op.

(boeren)rock n roll band boeken of inhuren

De mannen hebben hun rock n roll sporen wel verdiend in andere formaties en na een avondje boerenrock covers spelen moest het er maar van komen om samen een eigen rocknroll band op te richten.

Band boeken

Er word tijdens een optreden flink geramd en de covers zijn dan ook niet van de lucht. Nummers van Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers staan standaard op het brede rock repertoire. Als een jukebox vliegen ze van dialectrock naar zwetende pure Engelstalige Rock N Roll.

Nie Wies boeken voor scherp gage

Van meezingers tot scheurende gitaren en van swingende rock klassiekers naar de grootste rock legendes. Deze band doet in ieder geval wat ze je beloven; het tentdoek van de feesttent laten wapperen.

Boek een Rockband

De covers worden tijdens een optreden zo nu en dan afgewisseld met een eigen nummer wat de variatie ten goede komt. In 2016 namen de heren al eens een CD op in de studio van Bökkers frontman Hendrik Jan Bökkers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nie Wies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie