0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Weekend Warriors

Biografie Weekend Warriors

Weekend Warriors trekken ook dit festivalseizoen weer ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar-en andere geluksmomentjes.

Allround coverband boeken of inhuren

Muzikaal kun je alles verwachten met mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren.
Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88.

 

Band boek je simpel online

Ze flikten het al op Paaspop en de Zwarte Cross en stonden in de beste clubs en zalen zoals Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw. Overal waar de mannen komen laten ze een dampende menigte achter.

Weekend Warriors boeken voor scherpste gage

Komend jaar gaat er weer een tandje bij met plenty nieuwe aha en oh yeah erlebnissen.

Gooi die W in de lucht!

Fotocredits: Claudia Angenent

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Weekend Warriors boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties