0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sluchtenkracher

Biografie Sluchtenkracher

De 3 persoonsformatie Sluchtenkracher bestaat uit muzikanten Mike en Marko en fantastische zangeres Anita. De band komt uit Duitsland en speelt sinds kort ook in Nederland.

Oktoberfest bands boeken of inhuren

Dit enthousiaste trio speelt herkenbare Duitse Schlagers en Volksstümliche hits. Fetzige volksmusik met pepp! Zeer geschikt voor oktoberfeesten en schlagerfeesten.

schlagerartiesten bij Burolivemuziek.nl

Naast gitaar en keyboard gebruikt de band de echte Steirische harmonica om nét dat echte Oktoberfest gevoel over te kunnen brengen. In een mum van tijd de tent op zijn kop. Stimmung, Spaß und Gaudi…

Sluchtenkracher boeken voor scherp gage

Het repertoire van deze Duitse feestband bevat louter bekende hits; Duitse schlagers, Goldies uit de ZDF hitparade, Tirolse Volksmusik en uptempo Zillertaler meezingers! Eén ding is zeker: Het wordt Stimmung op elk Oktoberfest of schlagerparty.

Vind hier meer oktoberfest en schlagerbands.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sluchtenkracher boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties