0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
GAAAS!!!

Biografie GAAAS!!!

GAAAS!!! word er gegeven. Of het nu gaat om een bescheiden privé feestje of een feesttent vol met een paar duizend hossende feestgangers. FULL GAS!

Oktoberfest en schlager party band

Dit gepassioneerde en muzikale trio zijn doorgewinterde entertainers die naast de grootste schlager- en oktoberfest hits ook de bekende kneiters uit de golden oldies spelen. Herkenbaar tot en met…

Feestband boeken

Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf.

Oktoberfest en schlager band boeken voor scherp gage

GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten.

GAAAS!!! boeken voor scherpste gage

Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je GAAAS!!! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties