0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anseltaler

Biografie Anseltaler

1977… Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby en vaardigheden te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten.
Hoofdelijke doelstelling “het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio”.

Oktoberfest band boeken of inhuren

Na een aantal interne veranderingen en wisselingen zijn we nu anno 2016 aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler waarin 5 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”.

Schlagers en Oktoberfest

Wij mogen dan ook een blijk van waardering en dank uitspreken aan alle muzikanten die er zorg voor gedragen hebben dat de Anseltaler nu 40 jaar na dato nog steeds “ Alive & Kicking” zijn………..

Anseltaler boeken voor scherpste gage

Anseltaler bestaat tegenwoordig uit Frans, Jean, Ralf, Frank en Peter 

Het repertoire van de Anseltaler loopt zeer uiteen van Duitse schlagers tot Engelstalige meezingers.

Trompeten Echo
1-2-3000 Jahre
Pronto Guiseppe
Hey Rosie
Dem Land Tirol die Treue
Die Berge
WC Polka
Rosamunde
Whats Up
Sweet Caroline
Country Roads
Proud Mary
Mamma Mia
Tiroler Buam – HeyMann -medley
Alte Dessauer

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anseltaler boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties