0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Powerhosen

Biografie Die Powerhosen

Met Die Powerhosen haal je een Riesen oktoberfest- en schlagerband in huis. 10 zeer ervaren muzikanten zorgen voor die richtige oktoberfest stimmung. Meedeinen en lekker hossen geblazen.

Oktoberfest en schlagerband boeken of inhuren

Vanaf het eerste moment is het vol gassss erop knappen en word er uit volle borst meegezongen. Van de beste Duitse schlagers tot de retro pop nummers uit de Alpenlanden.

Simpel online jouw band boeken

Herkenbaar tot en met. Zing mee met de klassieker van Reinhard, Udo, Peter en Nena. Hier en daar ontstaat zelf een spontane jodl en dat is zeker niet erg. Op het einde van de avond jodelt iedereen mee.

Die Powerhosen boeken voor scherpste gage

Feest? Dan is deze band zeer geschikt voor schlagershow, Oktoberfest, Duitse avonden en Bierfeesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Powerhosen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties