0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Palemiger Spatzen

Biografie Palemiger Spatzen

De Palemiger Spatzen uit Landgraaf bestaan ruim bestaat 25 jaar. Frontman en oprichter Peer Heiligers is de man met de steirische harmonika.

“Harmonikapower” noemen ze zelf hun show.
Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW.

Harmonicapower uit Limburg

De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden “Harmonika Power”, “Goeie Morgen!”, “Lalala-lied” en “’t Is weer harmonikatijd” in 1995 en 1996 de hitparade.

Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. “Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg.”

Muziek voor de perfecte avond Oktoberfest en Tiroler abend

De muziek is duidelijk “volkstüm­lich” en voornamelijk Duitstalig.
De “steirische” harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn.

6 koppige band

Heiligers: “We klinken anno nu iets poppiger maar blijven bij onze roots. We spelen het bekende eigen repertoire, maar ook nieuwe eigen nummers zoals  ”t laeve is mooi’.”

Peer Heiligers is ook als trio te boeken. Kleine bezetting maar de Steirische harmonikapower is er niet minder om. En zeker de gezelligheid niet.
Bekijk hier de kleinere setting

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Palemiger Spatzen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties