0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Funk U

Bibiografie FUNK U

FUNK U is dé sensationele en groovy coverband van dit moment! Met een ongekende dosis energie brengt deze band een spetterende show vol verrassende medleys, strakke dansmoves en de heetste discohits, allemaal overgoten met een funky sausje. Bereid je voor op ‘A Night To Remember’, waarbij het publiek, van de jongsten tot je oma, simpelweg niet stil kan blijven staan!

Boek een coverband bij Burolivemuziek.nl

Bij deze hechte griep draait het niet alleen om de muziek, maar ook om het team dat de magie mogelijk maakt. Leer de bandleden kennen, van de frontvrouwen tot de fantastische backings.

Boek een band

Ontmoet Messi op gitaar, Amber en Isa als leadzangeressen, Stijn op toetsen, Tijn op bas en Nathan op drums. Niet te vergeten, de geweldige backings Eva en Jira die de show compleet maken.

FUNK U boeken voor scherpste gage

Deze band is geen machine, maar een hechte groep ontstaan uit passie voor funk, disco en soul. Ontdek de frontvrouwen, de strakke ritmesectie, de melodische basis en de indrukwekkende blazerssectie. FUNK U is meer dan een band; het is een ervaring die elk evenement transformeert in een onvergetelijk feest!

Feestband boeken of inhuren?

Bij het boeken van deze band is het essentieel om het programma van het evenement goed af te stemmen. Deze liveband komt om een feestje te bouwen, dus zorg ervoor dat ze geprogrammeerd worden op een moment dat het publiek klaar is om te dansen en te genieten.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, met FUNK U is een onvergetelijke avond gegarandeerd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Funk U boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie