0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Still Blue

Biografie Still Blue

Still Blue is dé allround coverband en live sensatie uit Zuid Holland. Geen feesttent of café is te klein voor deze zeskoppige band met 2 fantastische zangeressen en 4 ervaren muzikanten.

Coverband boeken of inhuren

De band speelt krachtige rockcovers, zinderende ballads, catchy popsongs en verrassende mash ups van de grootste hits van de laatste decennia. Herkenbaar tot en met en probeer jij maar eens stil te staan.

Boek een band

Altijd feest met deze topband. Een zware ladig opgerockte klassiekers worden op je af gevuurd en schreeuwen en springen is het gevolg. Je ziet dat de muzikanten er zelf ook zin in hebben en je word in hun feest meegezogen.

Still Blue boeken voor scherpste gage

Dus schraap je keel en houd je biertje stevig vast want je gaat geheid meedoen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Still Blue boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties