0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wasko

Biografie Wasko

Wasko is dé ultieme boyband nieuwe stijl en bestaat uit de zeer ervaren muzikanten Paul, Pim, Niels en Harm. Deze mannen spelen nummers nét even wat anders met een verassende insteek.

Coverbands en artiesten boeken of inhuren

De band is een mix van een doorgewinterde gitarist die zijn wilde krulharen nog niet is verloren, met een jonge hond die alleen geïnteresseerd is in rock and roll, the blues, Whisky, meisjes en basgitaar en mix  dit met een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent.

livemuziek boek je simpel online

Voeg hieraan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent. Wat in 2010 begon met voorzichtige optredens is inmiddels uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium af knalt!

Wasko boeken voor scherpste gage

Zo krijgt het melancholische Karma Police ineens een zonnig Reggae tintje en mixen ze The Scene ongegeneerd met Will and the people, The Proclaimers, Kensington en George Baker tot een verrassende coole maar ook knotsgekke dancemix.

Daar waar het kan, en vooral ook waar het niet kan, zingen de mannen er met zijn vieren op los.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wasko boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties