0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Manilla

Biografie Manilla

Wat is Manilla? 4 prettig gestoorde kerels samen met een zangeres waar niemand omheen kan, dat alles in een mix van de grootste hits van de afgelopen 40 jaar verwerkt in een knallende show. Een van de absolute top coverbands van Nederland DAT is dus Manilla!

Remmen los!

In 2014 heeft de band de show nog net een stukje opgevoerd, LED-schermen met visueel materiaal, de band die net een tandje bijzet en een lichtshow die je niet snel meer vergeet. Wil je lekker uit je dak met nummers van Calvin Harris tot André Hazes, en Rihanna tot de Beegees, op het motto; “PARTY LIKE THERE’S NO TOMORROW!” dan is dit de band voor jou!

De band

Sylvia van de Ven – vocals
“lust voor het oog, lust voor het oor”
Guido Stroeken – gitaar / vocals
“Uniek fingerspitzengevoel”
Matthijs van de Ven – toetsenist / vocals
“heeft tot nu toe nog niemand gebeten..”
Jolle Mooren – bas
“in 1 woord: Groovy”
Martin Frösch – drums
“samen met de bassist de backbone van de band”

Andere coverbands o.a.
Lickety Split
Lijn 7
Lost Shot

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Manilla boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties