0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lijn 7

Biografie LIJN 7

“Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7.”

Energiek en vernieuwend

De heren van LIJN 7 zijn op de naam van hun band gekomen toen ze met de bus naar hun eerste oefenruimte reisde; Bus lijn 7.

Sinds die dag is de band heel Nederland al meerdere malen door geweest, topografische kennis genoeg dus! Deze band is energiek en weet een feestje te bouwen door altijd vernieuwende ideeën toe te voegen aan hun show.

Repertoire

Het repertoire van de heren bestaat uit nummers van o.a. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia, dit is een kleine greep uit een groot repertoire van bekende nummers met een feestelijke draai, je kunt het zo gek niet bedenken. Deze mannen zijn overal voor in, zolang het publiek maar mee zingt, lacht en danst. Voor jong en oud is dit de show om even lekker te feesten.

LIJN 7 xs

Ze spelen overal; Festival, feesttent of buitenpodium voor deze grote en machtige show. De band heeft ook een ‘xs’ show voor de kleinere zalen of cafés.
Een groot feest in een compacte verpakking  onder het motto ‘het is hier binnen beter dan buiten’ !

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lijn 7 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties