0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Van Eigen Bodem

Biografie Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem is een Nederpop coverband in de sfeer van De Vrienden van Amstel Live! Je gaat gezellig op stap met vrienden en vriendinnen en er speelt een band nummers die je allemaal kent.

nederpop band boeken of inhuren

Met een lekker glaasje bier in de hand sta je de hele avond te dansen en ontzettend veel mee te zingen met hits van deze band die het beste repertoire uit NL speelt! Heel herkenbaar en absoluut meezingen geblazen.

Hits van eigen bodem

Een echte live band. Ideaal voor een gezellige avond in de kroeg maar ook te gek voor een dampend feest in een zaal, de feesttent, tijdens een festival of op het plein. Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

Van Eigen Bodem boeken voor scherpste gage

Het repertoire is zeer breed en is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van NU. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij…

Alles kan zolang het van eigen bodem is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Van Eigen Bodem boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties