0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Andors Jazz Band

Biografie Andors Jazz Band

Vanaf de oprichting in 1978 richt Andors Jazz Band zich op de geweldige hot dance en jazzmuziek uit de jaren twintig en de vroege jaren dertig van de twintigste eeuw.

Roaring 20’s muziek

De band gebruikt de originele arrangementen uit die tijd en eigen, stijlgetrouwe arrangementen.
Zoals gebruikelijk was in de beginjaren van de jazz speelt de band akoestisch; alleen de aankondigingen en de zang zijn versterkt.

jazzband

In een kwart eeuw is de band een graag geziene gast geworden op jazzfestivals in heel Europa en in talloze tournees heeft de band opgetreden in tientallen Europese jazzclubs en volgden vele radio- en televisieopnamen.

20’s en 30’s repertoire

Andors Jazz Band heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende bands in de vroege jazzmuziek, met een groeiende, enthousiaste aanhang die deze muziek heeft herontdekt.

jazzband voor scherpste prijs boeken

De leden van de band zijn ervaren musici met een voorliefde voor de muziek van legendarische orkesten uit die tijd, zoals die van Fletcher Henderson en Duke Ellington.

Vanzelfsprekend is ook de presentatie van de band stijlgetrouw: de ‘Roaring Twenties’ herleven muzikaal tijdens de concerten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Andors Jazz Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties