0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Phat Cool Bigband

Biografie The Phat Cool Bigband

The Phat Cool Bigband is opgericht in 2011 en bestaat uit 18 tot 20 muzikanten die onder leiding staan van componist en pianist Philip Ruttgers. Philip is bekend van zijn KAMA quartet en heeft op festivals als North Sea Jazz Festival en Jazz in Duketown gestaan.

Bigband boeken of inhuren

The PCBB is een intens funky, baggervet groovende én dansbare bigband met als hoofddoel; het voortzetten van de bigband traditie maar dan wel in een super hip Phat en Cool jasje.

jazz  latin en funk muzikanten

Een bijzonder repertoire voor zowel de dancing fool alswel voor de funk/jazz/wereldmuziek etc etc bigband liefhebbers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Phat Cool Bigband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties