0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kings of Diamonds

Biografie Kings of Diamonds

Kings of Diamonds is een jonge frisse band uit Friesland dat bestaat uit 4 mannelijke muzikanten en 1 geweldige zangeres, Janine.  De band speelt voornamelijk nieuw (pop en dance)repertoire maar uiteraard staan er op de setlist ook popklassiekers.

allround band boeken voor scherp gage

Dat deze band uit Friesland komt zul je niet merken, maar nog verwonderlijker is het dat deze band nog niet eens zo heel lang speelt. Het maakt het er alleen maar leuker op; de combi van een geweldige zangeres en het jeugdige enthousiasme van de overige (mannelijke) bandleden.

bands boek je simpel online

De dame en heren van Kings of Diamonds hebben in hun korte bestaan al op toonaangevende podia gestaan zoals Oerrock 2017 en Noardewyn bij Omrop Fryslân.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kings of Diamonds boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties