0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gare du Nord

Biografie Gare du Nord

Begonnen in 2001 als studioproject is Gare du Nord een volwassen concept in het jazz lounge genre. De componisten Barend Fransen en Ferdi Lancee brachten in dat jaar hun album (in search of) uit.

Jazz boeken of inhuren

In 2010 bij de re-release wordt het album alsnog bekroond met een gouden plaat. Na het experimentele album Club Gare du Nord (2005), waarop trompettist Erik Truffaz een gastrol vervult, volgt de brede doorbraak in 2007 met het album Sex ‘n’ Jazz.

Boek een band

Gare du Nord is de eerste Europese band die toestemming krijgt om Marvin Gaye te samplen in You’re My Medicine, een bewerking van Sexual Healing. Gaye is ook de inspiratie voor de hit Marvin & Miles en de door de soullegende beïnvloede Britse zanger Paul Carrack zingt Ride On de harten van veel nieuwe fans in.

De meest poppy jazzsong van Sex ‘n’ Jazz, Beautiful Day, wordt een hit in Nederland.

Gare du Nord boeken voor scherpste gage

Met zangeres Dorona Alberti aan boord ruilen Fransen en Lancee in 2008 de status van studioformatie in voor die van energieke live act. Tijdens de Sex ‘n’ Jazz Tour 2009-2010 staat de vijf man en een vrouw sterke live band meer dan 150 keer op de podia van Nederlandse clubs en theaters.

Het platina succes wordt in 2009 geprolongeerd met het album Love For Lunch, het eerste album op het befaamde New Yorkse jazz-label Blue Note Records. Op dit album is onder meer de song Come To The Ball te vinden, geschreven voor Grace Jones.

Band Boeken of inhuren

Eind 2012 verschijnt het live-album Lifesexy, wederom op Blue Note Records. Met dit album toert de band in het voorjaar van 2013 opnieuw door Nederland en doet daarbij 50 clubs en theaters aan.

Na zeven jaar vrijwel onafgebroken toeren door Nederland en meer dan 300.000 verkochte albums alleen in Nederland al, geniet de band in eigen land nog steeds een opmerkelijke internationale status. Het is daarom dat deze 100 % Nederlandse band de titel “de meest bekende onbekende band van Nederland” met enig gevoel voor understatement als een geuzennaam draagt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gare du Nord boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie