0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jerry Steyger Band

Biografie Jerry Steyger Band

De Jerry Steyger Band is een 6- mansformatie, toegelegd op traditionele jazz.
Het concept van het orkest bevat een aantal sleutelwoorden zoals toegankelijk, opzwepend, energiek, extravert en humoristisch.

jazzband boeken

Dit is niet het zoveelste dixielandorkest dat een bepaalde stijl nastreeft en een ander orkest wil kopiëren.

Doelbewust is gekozen om te putten uit het reservoir van andere bekende bands zoals Louis Armstrong All Stars, Alex Welsh Band, Chris Barber/Kenny Ball/Acker Bilk bands, Clancey Hayes, Dutch Swing College Band, Ted Easton en Louis Prima, maar met dien verstande dat de Jerry Steyger Band hier haar eigen “drive” aan geeft, zodat het repertoire publieksvriendelijk is en afgestemd is op zowel een concert- als danspubliek.

Zeer ervaren jazzmuzikanten

Over de musici kan vermeld worden dat het allemaal ervaren, geroutineerde musici betreft.
Maar zij zijn ook gedreven, enthousiast en hebben passie voor deze muziek, wat duidelijk overslaat op het publiek.

jazz band tegen scherpste tarief boeken

Ook is deze band erin geslaagd het authentieke geluid van een traditionele jazzband neer te zetten en durft zeker een match aan met orkesten van naam, waar ook ter wereld.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jerry Steyger Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties