0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jazzband jazzy sounds

Biografie Jazzband jazzy sounds

All-time jazzclassics gezongen in de stijl van Ella Fitzgerald en Billie Holiday, maar ook eigentijds zoals Caro Emerald en Erykah Badu komen aan bod. Beleef jazz in zijn breedste zin van het woord.

Uit de jazz zijn vele andere muziekstromingen voortgekomen zoals de funk, soul, hiphop en disco. De allround muzikanten van deze jazzband spelen dan ook in de breedste vorm de jazz. Laat je meenemen in de jazzy sounds.

Boek een jazzband

Moeiteloos schakelend tussen de diverse stromingen maar altijd sfeervol en swingend. Ook hedendaagse nummers zoals die van Amy Winehouse worden met een jazzy sausje overgoten. Jazz maar toch herkenbaar voor de meeste luisteraars.

Jazzband jazzy sounds boeken

Stel zelf jouw formatie samen. Wil je een jazzy zangeres met een piano en sax? Instrumentaal of met zang? Of ga je toch voor iets meer met drum and bass. Een contrabas met drum, sax en piano is bv heel geschikt voor de intiemere settingen. Alles op maat.

Kijk ook eens naar dit jazz duo of jazz trio.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jazzband jazzy sounds boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties