0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Arjen Baakman

Biografie Arjen Baakman

In de jongere jaren van Arjen merkte hij al op dat hij niet zo doorsnee was als de andere kinderen, iedereen om hem heen zat op voetbal maar niet Arjen.
Arjen had meer een passie voor muziek, hij begon met drummen en is een jaar later ook op pianoles gegaan. Twee keer per week naar de muziekschool van jongs af aan om zijn muzikale vaardigheden te verbeteren.

Pianist boeken of inhuren

Arjen begon als toetsenist bij Atomic, waar hij ook soms de tweede stem vervulde, tot plots de zangeres opstapte en er geen geschikte vervanger was.
Dit is wanneer Arjen er achter kwam dat hij ook nog eens goed kon zingen.
Atomic liep tot zijn einde en Arjen liet het drummen vallen om zich volledig te focussen op piano en zang.

Arjen Baakman boeken voor scherpste gage

Drie professionele bands, een baan als muzikant bij een dinershow en 7 jaar later heeft Arjen zich gesetteld bij ‘Piano & Co’ en ‘Request Live’.
Onder deze namen speelt hij dan ook het merendeel van de tijd, maar hij is ook te vinden als solo muzikant op bruiloften en bedrijfsfeesten.

TVOH artiesten boek je simpel online

In 2013 besluit deze fantastische zanger en muzikant zijn zangvaardigheden te testen door mee te doen aan de ‘blind auditions’ van het bekende programma ‘The Voice of Holland’.
Na het neerzetten van een geweldige auditie draaiden er 2 coaches voor hem om waarna Arjen uiteindelijk net niet de live shows haalde.

Arjen is een grandioze entertaining pianist. Voelt feilloos iedere zaal aan en kan hierop inspelen met interactieve presentatie. Uiteraard is het vollop meezingen met deze entertaining pianist.

Arjen speelt nu met zijn eigen pianoconcept BakeyTown 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arjen Baakman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie