0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Arjen Baakman

Biografie Arjen Baakman

In de jongere jaren van Arjen merkte hij al op dat hij niet zo doorsnee was als de andere kinderen, iedereen om hem heen zat op voetbal maar niet Arjen.
Arjen had meer een passie voor muziek, hij begon met drummen en is een jaar later ook op pianoles gegaan. Twee keer per week naar de muziekschool van jongs af aan om zijn muzikale vaardigheden te verbeteren.

Pianist boeken of inhuren

Arjen begon als toetsenist bij Atomic, waar hij ook soms de tweede stem vervulde, tot plots de zangeres opstapte en er geen geschikte vervanger was.
Dit is wanneer Arjen er achter kwam dat hij ook nog eens goed kon zingen.
Atomic liep tot zijn einde en Arjen liet het drummen vallen om zich volledig te focussen op piano en zang.

Arjen Baakman boeken voor scherpste gage

Drie professionele bands, een baan als muzikant bij een dinershow en 7 jaar later heeft Arjen zich gesetteld bij ‘Piano & Co’ en ‘Request Live’.
Onder deze namen speelt hij dan ook het merendeel van de tijd, maar hij is ook te vinden als solo muzikant op bruiloften en bedrijfsfeesten.

TVOH artiesten boek je simpel online

In 2013 besluit deze fantastische zanger en muzikant zijn zangvaardigheden te testen door mee te doen aan de ‘blind auditions’ van het bekende programma ‘The Voice of Holland’.
Na het neerzetten van een geweldige auditie draaiden er 2 coaches voor hem om waarna Arjen uiteindelijk net niet de live shows haalde.

Arjen is een grandioze entertaining pianist. Voelt feilloos iedere zaal aan en kan hierop inspelen met interactieve presentatie. Uiteraard is het vollop meezingen met deze entertaining pianist.

Arjen speelt nu met zijn eigen pianoconcept BakeyTown 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arjen Baakman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties