0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Alaniz Morizzette

Biografie Alaniz Morizzette

Zangers Debbie Potters volgt haar droom! Als groot fan kruipt zij in de huid van zangeres Alanis Morissette die in de jaren ’90 wereldwijd alle hitlijsten bestormde met haar album Jagged Little Pill.

Tribute band boeken of inhuren

Als Alaniz Morizzette speelt Debbie met haar band de grootste hits van haar idool op de grotere festivals en andere grote podia en feesten. Deze rock band legt de lat hoog om tot de exacte sound van Alanis Morissette te komen en zo de kwaliteit en geloofwaardigheid te kunnen bieden die de kijker verdiend.

Boek een tribute band

Luister, kijk en geniet van een enerverende show van met het heerlijke rauwe randje, de scherpe teksten en de mooie muzikale tegenstrijdigheid zoals je van de Canadese zangeres gewend bent.

Tribute to Alanis Morissette

Ruig en wild staat tegenover zacht en ingetogen en lieflijk tegenover boos en heftig. De zelfbewuste teksten en de eerlijkheid in haar muziek horen we nog elke dag. Ondanks het alternatieve karakter voor velen een feest der herkenning.

Alaniz Morizzette boeken voor scherp gage

Zing en dans mee op de hits van Ironic, You oughta know, Thank you, Hand in my pocket en vele andere. Met deze tribute band is het voor zowel het oog als het oor is alsof je een concert van de echte Alanis beleefd.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alaniz Morizzette boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie