0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alaniz Morizzette

Biografie Alaniz Morizzette

Zangers Debbie Potters volgt haar droom! Als groot fan kruipt zij in de huid van zangeres Alanis Morissette die in de jaren ’90 wereldwijd alle hitlijsten bestormde met haar album Jagged Little Pill.

Tribute band boeken of inhuren

Als Alaniz Morizzette speelt Debbie met haar band de grootste hits van haar idool op de grotere festivals en andere grote podia en feesten. Deze rock band legt de lat hoog om tot de exacte sound van Alanis Morissette te komen en zo de kwaliteit en geloofwaardigheid te kunnen bieden die de kijker verdiend.

Boek een tribute band

Luister, kijk en geniet van een enerverende show van met het heerlijke rauwe randje, de scherpe teksten en de mooie muzikale tegenstrijdigheid zoals je van de Canadese zangeres gewend bent.

Tribute to Alanis Morissette

Ruig en wild staat tegenover zacht en ingetogen en lieflijk tegenover boos en heftig. De zelfbewuste teksten en de eerlijkheid in haar muziek horen we nog elke dag. Ondanks het alternatieve karakter voor velen een feest der herkenning.

Alaniz Morizzette boeken voor scherp gage

Zing en dans mee op de hits van Ironic, You oughta know, Thank you, Hand in my pocket en vele andere. Met deze tribute band is het voor zowel het oog als het oor is alsof je een concert van de echte Alanis beleefd.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alaniz Morizzette boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties