0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Crystal Waters

Biografie Crystal Waters

Crystal Waters komt uit Amerika en is op 10 oktober 1964 geboren in Philadelphia.
In 1991 scoorde zij een internationaal grote hit met haar debuutsingle Gypsy Woman (She’s homeless).

Tot 1991 werkt Crystal bij de FBI in Washington totdat ze begin jaren ’90 een aantal demo’s opneemt waaronder Gypsy Woman.
En dankzij het La la dee, la la Daa refreintje word het een wereldhit waaronder in Nederland waar het 3 weken op nummer 1 staat.

3 weken op nr 1 in de top 40

Na een aantal nietszeggende traks volgt in 1994 de hit  100% Pure Love van de cd Storyteller. De single bereikte in de Top 40 de elfde plaats en in de Verenigde Staten was 100% Pure Love één van de langst genoteerde singles; het nummer stond 42 weken in de Billboard Hot 100 genoteerd.

In 1997 scoorde Crystal een top 40 hit in de Verenigde Staten met Say… If You Feel Alright.

Vele clubhits in Amerika

Hoewel ze slechts een handjevol reguliere hitnoteringen behaalde, scoorde de zangeres de ene na de andere clubhit. In 2003 bereikte de single My Time de Britse Top 40. In 2007 scoorde ze met Alex Gaudino ook nog een hit met Destination Calabria.

90’s party boeken?

Naast Crystal water heeft burolivemuziek ook nog andere mogelijkheden waaronder
2 Brothers on the 4th Floor
twenty 4 Seven
Scooter
CB Milton
Dr Alban

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Crystal Waters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties