0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
3Js

Biografie 3JS

3JS is een Nederlandse band uit Volendam, die bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Die laatste maakte voorheen deel uit van de band Blue Velvet en kwam bij 3JS nadat zijn vader, Jaap de Witte, die begin 2013 verliet. De band raakte landelijk bekend na het succes van hun debuutalbum Watermensen uit 2007 en door hun vrienden Jan Smit en Nick & Simon.

Bekend trio boeken of inhuren

De drie kennen elkaar sinds 1996. Vanaf 2002 traden zij lokaal op onder de naam 3JS.
De Witte was op dat moment al 25 jaar actief als muzikant en Jaap Kwakman was druk bezig als sessiegitarist en speelde op veel cd’s van andere artiesten (Twarres, Volumia!, Sita Vermeulen, Mirjam Timmer, The Cats e.v.a).

Boek een artiest

Naast 3JS hadden Dulles en Kwakman nog een zijproject genaamd Bluebus. Met deze band maakten ze een rockalbum, Sex and other mindgames, dat nooit is uitgekomen.
Daarna schreven ze een lied voor de Amerikaanse groep Venice en kort hierna besloten Dulles en Kwakman een punt achter Bluebus te zetten om zich samen met De Witte volledig te richten op 3JS.

3Js boeken voor scherpste gage

Landelijk bekend werden ze toen ze opdoken in docusoap van Jan Smit en het uitbrengen van het debuutalbum Watermensen in 2007.  De van dat album uitgebrachte singles ‘Net Alsof’, ‘Wiegelied’, ‘Een met de bomen’ en ‘Watermensen’ deden het goed.

Rembrandt

Niet lang daarna ontvingen de heren een Originele Rembrandt en kregen ze een Zilveren Harp – de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent – uit handen van Buma Cultuur voor het album Watermensen. Hiermee kwam de carrière van het trio pas echt op stoom en inmiddels zijn het vaste waarden geworden in de Nederpopscene.

Wilt u nog meer Volendamse artiesten?
Nick en Simon
Anny Schilder
Ancora
BZN’66

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 3Js boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie