0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Swalkers

Biografie De Swalkers

Een aantal muzikanten van blaaskapel De Swalkers waren in de jaren ’70 al actief bij muziekkorps uit Oudega(W). Door het succes van grote broer Blauhúster Dakkapel, werd er in het begin van de jaren ’80 gedacht aan het oprichten van een eigen Blauwhúster blaaskapel.

Uitgebreid repertoire

Het repertoire bestond slechts uit zes carnavalsnummers maar de feestvierders hingen die zondagmiddag in de gordijnen, aldus notulist Teake Rijpma. De toon was gezet en dat zette andere muzikanten uit Blauwhuis en nabije omgeving ertoe aan om zich eveneens aan te sluiten bij De Swalkers. Na enkele maanden kon al gesproken worden van een volwaardige blaaskapel, bestaande uit 15 personen.

Binnen- en buitenland

Er werd serieus gerepeteerd en al snel stroomden de uitnodigingen binnen. Zowel in binnen- als buitenland hebben de Swalkers de afgelopen jaren hun muzikale klanken ten gehore gebracht en ondanks de toenemende concurrentie hebben ‘deze oude rotten in het vak’ over het aantal optredens niet te klagen. Het woord gezelligheid staat bij deze hechte groep hoog in het vaandel hetgeen tevens het geheim is dat al vele jaren met veel enthousiasme muziek wordt gemaakt.

De Swalkers boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Swalkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties