0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Laura Lynn

Biografie Laura Lynn

Laura Lynn, haar echte naam is Sabrina Tack, is een Belgische zangeres afkomstig uit West Vlaanderen en staat bekend als Schlagerkoningin.
Niet alleen bekend in Vlaanderen en Nederland maar ook in Zuid Afrika.

Vlaamse zangeres

Laura Lynn komt uit een zeer muzikale familie waarbij de 2 generaties voor haar ook al optraden. Laura ging vaak met optredens mee en ze besloot later in hetzelfde spoor te blijven als haar muzikale voorouders.

Bekende zangeres boeken

Met de paplepel krijgt Laura Lynn (18 juni 1976, Ardooie) de liefde voor nederlandstalige meezingers mee. En de tiener schaaft, na haar studie schoonheidsverzorging, die liefde bij tot professioneel niveau op de Showbizzschool in Oostende

Laura Lynn inhuren voor scherp tarief

Op het repertoire staan van meet af aan klassiekers als Ik krijg een heel apart gevoel van Corry Konings en Dit is de allereerste keer van Rita Deneve.

Het duurt evenwel tot talentscout Patrick Vandewattijne haar ontdekt en aan platenfirma ARS voorstelt vooraleer Laura Lynn in één klap haar eigen klassieker aan het schlagerrepertoire toevoegt.

zangeres uit België

Je hebt me duizendmaal belogen is een instant-mega-super-knal-hit en tekent zowat de finale erkenning van de Vlaamse schlager als volwaardig genre.

Het nummer – goed voor 115.000 verkochte singles – kampeert wekenlang bovenaan de hitlijsten, blijft maandenlang nazinderen en is na al die jaren nog steeds haar handelsmerk.

Vlaamse schlagerzangeres

Laura Lynn heeft tussen 2005 en 2017 ruim 11 albums en tientallen singles uitgebracht waarvan er 15 in de Vlaamse top 10 terecht kwamen.
Daarnaast heeft ze diverse gouden en platina platen op haar conto staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Laura Lynn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie