0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Laura Lynn

Biografie Laura Lynn

Laura Lynn, haar echte naam is Sabrina Tack, is een Belgische zangeres afkomstig uit West Vlaanderen en staat bekend als Schlagerkoningin.
Niet alleen bekend in Vlaanderen en Nederland maar ook in Zuid Afrika.

Vlaamse zangeres

Laura Lynn komt uit een zeer muzikale familie waarbij de 2 generaties voor haar ook al optraden. Laura ging vaak met optredens mee en ze besloot later in hetzelfde spoor te blijven als haar muzikale voorouders.

Bekende zangeres boeken

Met de paplepel krijgt Laura Lynn (18 juni 1976, Ardooie) de liefde voor nederlandstalige meezingers mee. En de tiener schaaft, na haar studie schoonheidsverzorging, die liefde bij tot professioneel niveau op de Showbizzschool in Oostende

Laura Lynn inhuren voor scherp tarief

Op het repertoire staan van meet af aan klassiekers als Ik krijg een heel apart gevoel van Corry Konings en Dit is de allereerste keer van Rita Deneve.

Het duurt evenwel tot talentscout Patrick Vandewattijne haar ontdekt en aan platenfirma ARS voorstelt vooraleer Laura Lynn in één klap haar eigen klassieker aan het schlagerrepertoire toevoegt.

zangeres uit België

Je hebt me duizendmaal belogen is een instant-mega-super-knal-hit en tekent zowat de finale erkenning van de Vlaamse schlager als volwaardig genre.

Het nummer – goed voor 115.000 verkochte singles – kampeert wekenlang bovenaan de hitlijsten, blijft maandenlang nazinderen en is na al die jaren nog steeds haar handelsmerk.

Vlaamse schlagerzangeres

Laura Lynn heeft tussen 2005 en 2017 ruim 11 albums en tientallen singles uitgebracht waarvan er 15 in de Vlaamse top 10 terecht kwamen.
Daarnaast heeft ze diverse gouden en platina platen op haar conto staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Laura Lynn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties