0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Daantje

Biografie Daantje

Als rasechte Amsterdamse,is zij opgegroeid met muziek,op zeer jeugdige leeftijd stond zij overal in Amsterdam op het biljart,in de Amsterdamse binnenstad,om haar zangkunsten te
vertonen. Nu na zoveel jaar,nodigt haar repertoire uit,om mee te zingen,en heeft die lach en een traan waar de Amsterdammer om bekent staat!

Levenslied

Als Daantje op het podium staat,straalt ze gezelligheid,een saamhorigheid die recht uit het hart komt! Het levenslied waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratie bron vormt is haar op het lijf geschreven . Inmiddels kan zij trots zijn met optredens bij Het Mega piraten festival (tros) Jordaan festival,het Tilburgs levenslied,het eerbetoon aan Andre Hazes Amsterdam, Met haar deelname aan “Bloed, Zweet en Tranen. gooide ze hoge ogen met een behaalde derde plaats.

Weet het publiek voor zich te winnen

Ieder weekend treed Daantje op door het hele land. Als rasechte Amsterdamse weet ze altijd haar publiek voor zich te winnen…. Wie deze veel gevraagde artieste kent weet, dat Daantje altijd een feest achter laat en zeker altijd oog blijft houden voor haar fans.

Daantje boek je tegen de scherpste prijs

Daantje merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega’s.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Judith Peters
Kimberly Hennipman
Samantha Steenwijk
Stad en Land

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daantje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie