0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daantje

Biografie Daantje

Deze artiest treed niet meer op. Vind hier meer zangeressen en Bloed, Zweet en tranen artiesten.

Als rasechte Amsterdamse,is zij opgegroeid met muziek,op zeer jeugdige leeftijd stond zij overal in Amsterdam op het biljart,in de Amsterdamse binnenstad,om haar zangkunsten te
vertonen. Nu na zoveel jaar,nodigt haar repertoire uit,om mee te zingen,en heeft die lach en een traan waar de Amsterdammer om bekent staat!

Levenslied

Als Daantje op het podium staat,straalt ze gezelligheid,een saamhorigheid die recht uit het hart komt! Het levenslied waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratie bron vormt is haar op het lijf geschreven . Inmiddels kan zij trots zijn met optredens bij Het Mega piraten festival (tros) Jordaan festival,het Tilburgs levenslied,het eerbetoon aan Andre Hazes Amsterdam, Met haar deelname aan “Bloed, Zweet en Tranen. gooide ze hoge ogen met een behaalde derde plaats.

Weet het publiek voor zich te winnen

Ieder weekend treed Daantje op door het hele land. Als rasechte Amsterdamse weet ze altijd haar publiek voor zich te winnen…. Wie deze veel gevraagde artieste kent weet, dat Daantje altijd een feest achter laat en zeker altijd oog blijft houden voor haar fans.

Daantje boek je tegen de scherpste prijs

Daantje merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega’s.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Judith Peters
Kimberly Hennipman
Samantha Steenwijk
Stad en Land

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daantje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties