0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stad en Land

Biografie Stad en Land

3 geweldige volkszangers bij elkaar? Dat was er nog niet. Tot nu. Want nu is er Stad en Land. Een echte driestemmige jongensgroep in je moerstaal dus, dat is zelfs voor Nederland ongekend… Volkspop in optima forma!

Goodlookin’ boyband

Stad en Land bestaat uit drie jonge talenten: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman en Dennis Baars. Stuk voor stuk steengoede zangers die zijn ontdekt bij ‘The Voice’, bij ‘Bloed, Zweet & Tranen’ of die als individuele zangers al enige successen hebben geboekt.

Repertoire

Een energieke set met bekend repertoire van eigen bodem in een geheel eigen jasje. In de set komen klassiekers als “Zondag” van Rob de Nijs voorbij en “Ik Wil Jou” van Polle Eduard. Daarnaast een medley met de grootste Nederpop hits waaronder “Smoorverliefd” van Doe Maar, “Zwart Wit” van Frank Boeyen Groep en “Een Zomer Lang” van Splitsing.

Stad en Land boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stad en Land boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties