0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beauty and the Beats

Biografie Beauty and the Beats

Een indrukwekkende slagwerk-act bestaande uit minimaal vier prachtige dames waar de vonken letterlijk vanaf springen…….
Gekleed in vuurrode kostuums of geheel in metaal!!!! zorgen zij voor volop spektakel. Bestaande uit slagwerk, dans, slijptollen en……..vuur.

Muzikale act!

Bij product-introducties leggen zij ook graag de “laatste” hand aan uw product. Deze zal dan op verrassende wijze in de act worden verwerkt.

Op maat

De act van Beauty & the Beats kan geheel aan uw wensen worden aangepast.
Zo kunt u met meerdere slagwerksters werken of de gehele act in bv een steiger of ‘werkplaats’ laten plaatsvinden. U zegt het maar

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beauty and the Beats boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties