0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Doedelzakspeler Gareth Fraser

Biografie Doedelzakspeler Gareth Fraser

Muziek is een belangrijk deel van elke uitvaart. Het verlies van geliefden bij begrafenissen wordt sinds honderden jaren herdacht met doedelzakmuziek.

doedelzak speler inhuren

Veel mensen associëren  de doedelzak met begrafenissen. Dit komt doordat dit prachtige oude instrument onze diepste emoties sterk raakt.

begravenismuziek

Het melancholische en doordringende geluid drukt gevoelens uit waar woorden alleen wellicht falen deze over te brengen. Het is ‘live’ muziek dat ik breng, ik ben aanwezig bij de mensen in tegenstelling tot de afstandelijke electronisch voortgebrachte muziek uit luidsprekers.

Live muziek bij uitvaarten

De speciale begrafenismuziek kan ten gehore worden gebracht in de kerk of ander gebouw waar de uitvaart wordt gehouden, maar ook lopend bij de laatste gang naar de laatste rustplaats op de begraafplaats of in het crematorium.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Doedelzakspeler Gareth Fraser boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties