0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sjaak

Biografie Sjaak

Mehdi Chafi uit Amsterdam, 24 september 1985, beter bekend als Sjaak, is een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst uit Amsterdam-oost. Hij begon als lid van de groep Dubbel-O-Plein en startte vervolgens in 2007 formeel een solocarrière.

Rappers en urban artiesten boeken

Zijn karakteristieke rapstijl wordt gekenmerkt door een levensvisie waarbij voornamelijk het straatleven en drugsgebruik besproken worden. Sinds mei 2011 onder contract bij het platenlabel top-notch, na eerder muziek te hebben uitgegeven bij Spec-Enterainment

zangers en zangeressen voor feesten

In 2008 bracht Sjaak de single Baas met Ali B uit en in december van dat jaar de hitsingle met The Partysquad, Dio en Sef getiteld Licht van de laser.

Rapper Sjaak boeken voor scherpste gage

  • Gangsterboys (samen met Yes-r, Turk, Darryl en Soesi B)
  • Brakka (samen met Negativ & keizer)
  • Wat is er (samen met Appa)
  • Ik ga lekker (samen met big2)
  • Krokobil (samen met Yellow Claw en Mr.Polska)
  • Smack it Up

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sjaak boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties