0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Quincy

Biografie Quincy

Quincy Schellevis werd bekend door zijn kroegklassiekers  ‘Morgen Weer Een Dag’ en ‘Verlangen’ en is een echte rasartiest.

Rasartiest

Quincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste ‘Big Brother’ serie te winnen.
Meer dan 60% van de enthousiaste bellers gaven hun stem aan het door Quincy vertolkte ‘Morgen Weer Een Dag’.

Big Brother Hit

Naast een real life soap speelde Quincy ook in de musical ‘Ciske de Rat’ en was hiermee understudy van Danny de Munk. En deed mee aan het SBS6 programma ‘We Are Family’, een familie programma waar Quincy samen met zijn dochter Bobby zong en de finale heeft behaald

Optredens

De optredens van Quincy kenmerken zich door een grote mate van gezellige hits en uiteraard zijn eigen klassiekers en weet Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien, een eigen publiek dat met de dag groeit en Quincy op de voet blijft volgen.

bron foto: www.quincy.nl

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Quincy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties